Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/brajnikovmemorial.com/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/brajnikovmemorial.com/wp-includes/plugin.php on line 601

Razpis za leto 2015

Na območju Bleda, Bohinja, Jelovice, delu Julijskih Alp in Karavank bo 12. in 13. junija potekalo tekmovanje z imenom Pohod razuma, volje in moči –Brajnikov memorial.
Organizira ga Športno društvo Bled 92 v sodelovanju s Policijsko upravo Kranj, Generalno policijsko upravo in Slovensko vojsko. Tekmovanje, ki bo tudi tokrat fizično zelo zahtevno in naporno, sodi v Načrt športnih tekmovanj delavcev policije v letu 2015.

Ekipo sestavljajo štirje tekmovalci (tekmovalec – vodja ekipe, 2 tekmovalca
in voznik – rezerva). Člani ekip so lahko le aktivni delavci Policije, pravosodni policisti, pripadniki Slovenske vojske in poklicni gasilci, ne pa pomožni policisti in vojaki v rezervni sestavi.

Prijave ekip posredujte najkasneje do 10. 5. 2015 vodji tekmovanja Robertu Mencinu, izključno na e-naslov robert.mencin@gmail.com. Kasnejših prijav organizator ne bo upošteval. Ekipe naj ob prijavi obvezno posredujejo tudi telefonsko številko vodje ekipe.

Celoten razpis z dodatnimi informacijami o tekmovanju in poteku prijav najdete TUKAJ.

Vsi dokumenti tekmovanja bodo objavljeni na podstrani DOKUMENTI.